Protecció de dades

Gestió de la privacitat i la protecció de dades de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries

Política de protecció de dades

La política de protecció de dades de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries abasta al tractament les dades de persones físiques amb les quals es relaciona en l’exercici de les seves competències i funcions. El tractament s’efectua complint el Reglament general de protecció de dades (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016) i la normativa estatal sobre aquesta matèria.

Consulteu el document aquí.

Registre d’activitats de tractament de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries

Registre d’activitats de tractament de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, en compliment de l’article 30 del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

Nom del responsable: Ajuntament de Castelló d’Empúries

Dades de contacte 

Pl. Joc de la Pilota, 1
17486 Castelló d’Empúries
ajuntament@castello.cat
www.castello.cat

Dades de contacte del DPD

Pl. Joc de la Pilota, 1
17486 Castelló d’Empúries
ajuntament@castello.cat

Consulteu el document aquí

Avís legal i galetes

Aquesta pàgina web i el domini són propietat de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, amb NIF P-1705200B i  adreça pl. Joc de la Pilota 1, 17486 Castelló d’Empúries.
Les dades de contacte de l’Ajuntament són:

  • Web: http://www.castello.cat
  • Correu electrònic: ajuntament@castello.cat
  • Telèfon: 972 250 426

L’Ajuntament a través d’aquest lloc web facilita dades d’interès sobre l’Ajuntament i el municipi, així com informació, notícies o serveis web relacionats amb l’activitat municipal.
Aquest lloc web fa servir galetes que s’emmagatzemen en els sistemes de l’usuari però que no poden llegir les dades ni la informació que hi figura. L’Ajuntament utilitza les galetes amb l’objectiu d’oferir un millor servei als usuaris i elaborar estadístiques.

Consulteu el text íntegre de l’avís legal i la política de galetes.

Drets de les persones

La normativa reconeix uns drets que permeten a les persones garantir un control efectiu sobre les seves dades. Podeu realitzar els tràmits següents:

 En qualsevol moment també us podeu adreçar directament al delegat de protecció de dades (DPD) per mitjà de l’adreça ajuntament@castello.cat i si considereu que els vostres drets no s’han atès adequadament, també podeu presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (http://www.apd.cat).